Despre noi

logo parfumioParfumio se vrea nu doar un magazin de parfumuri ci si un consilier in acest domeniu. Consideram parfumul o arta si suntem pasionati de tot ce este legat de acest domeniu. Daca ai intrebari despre vreun parfum, despre modul in care se testeaza un parfum, despre ingredientele si notele din el, despre creatorul lui sau despre orice altceva in legatura cu parfumurile, nu ezita sa ne contactezi prin formularul de contact sau telefonic. De asemenea, daca esti interesat sau pasionat, te invitam sa citesti blogul nostru.   Te invitam si in clubul Parfumio de pe Facebook: www.facebook.com/parfumio

Parfumurile nu sunt simple produse cosmetice, au in spate inspiratie si sentiment si de aceea reprezinta un act artistic. Fiecare parfum are o poveste si o personalitate proprie, date de ingredientele mai mult sau mai putin scumpe, mai mult sau mai putin exotice si de combinatia dintre ele si pielea fiecarui om. In felul acesta, parfumul completeaza personalitatea unui om.

Tot parfumul e cel care poate da o stare de bine, care te poate face sa te simti mai bine cu tine insuti si iti poate atrage admiratia celor din jur. De aceea, inca o data, parfumul nu e doar un produs cosmetic ci e un obiect de arta si un… stil de viata. Fiind pasionati de parfumuri, comercializam numai produse originale. Replicile, falsurile, copiile nu se vor regasi niciodata in oferta noastra. Iar preturile sunt cu pana la 60% mai mici decat in alte magazine.

Cum se explica preturile atat de mici fata de magazinele traditionale?

  1. nu  platim chirii imense asa cum se platesc pentru spatiile comerciale
  2. nu avem cheltuieli de personal asa cum au magazinele mari de parfumuri care au si foarte multi angajati
  3. nu avem cheltuieli de marketing atat de mari precum un magazin traditional din oras
  4. nu in ultimul rand: practicam adaosuri comerciale foarte rezonabile (nu de 40-100% cum se practica in magazinele traditionale)

text spacer parfumio

Alte detalii despre comanda si modalitatea de livrare gasesti in pagina „Formular de Comanda„. Pentru mai multe informatii te rugam sa ne contactezi fara nici o ezitare. Vei gasi la noi amabilitatea specifica unui magazin care pune pret pe satisfactia clientului.

.