Cum cumpar

Prin magazinul nostru Parfumio.ro puteti face cumparaturi online sau prin telefon cu mare usurinta si la un pret accesibil. La noi gasiti parfumuri originale la preturi chiar si cu 40-50% mai ieftine decat în magazinele de parfumuri. Daca cunoasteti numele parfumului dorit îl cautati cu ajutorul casetei de cautare situata in dreapta sus, dar aveti si posibilitatea sa cautati prin lista noastra de produse. Pentru o cautare cat mai confortabila, puteti apela la urmatoarele categorii: parfumuri femei, parfumuri barbati, oferta speciala, marcile de parfumuri

Comenzile pot fi efectuate pe:
– cale electronica
– cale telefonica

 

1.Comanda electronica

 

1.1 In cazul in care cunoasteti numele produsului puteti folosi optiunea de cautare rapida.

1.2 Pentru a gasi aromele preferate aveti posibilitatea sa apelati la urmatoarele categorii: parfumuri femei, parfumuri barbati, oferta speciala, marcile de parfumuri.

1.3 Folosind meniurile „Parfumuri femei” si „Parfumuri barbati” aveti posibilitatea sa cautati prin toata gama de marci oferita de magazinul nostru.

1.4 Dupa ce ati gasit parfumul preferat parcurgeti urmatoarele etape:

  • Faceti click pe butonul Cumpara si completati formularul de comanda.
  • Trimiteti e-mail la adresa comanda@parfumio.ro în care specificati numele produsului, gramajul si cantitatea dorita. Va rugam în cazul comenzii electronice nu uitati sa scrieti datele dvs. si un numar de telefon in asa fel incat sa va putem contacta pentru datele de livrare.
  • Va stam la dispozitie in fiecare zi de luni pana sambata in intervalul orar 10:00 – 20:00.

 

2.Comanda telefonica

 

Recomandam folosirea comenzii telefonice pentru mai multa rapiditate in onorarea ei.

2.1 Dupa alegerea produsului va stam la dispozitie:

  • pe Yahoo Messenger (pe ID-ul parfumio)
  • la telefon 0755.33.33.90

2.2 În cazul comenzii telefonice trebuie specificat numele parfumului ales, cantitatea si gramajul dorit si datele exacte pentru livrare.

 

3. Folosirea cupoanelor de reducere

 

Parfumio.ro ofera cupoane de reducere in cadrul un oferte sepciale promovate in anumite medii (de exemplu pe Facebook) Daca obtineti un astfel de cupon il puteti folosi in limita datei lui de valabilitate. La efectuarea unei comenzi online, în rubrica Folosire Cupon introduceti codul cuponului, si dati click pe butonul Folosire Cupon. Dupa care finalizati comanda, iar valoarea cuponului va fi scazut automat din valoarea totala a comenzii.

 

Captcha:
7 + 8 =