Despre produse

Produse originale

Parfumio vinde parfumuri 100% originale iar site-ul nostru este un magazin dar si un blog foarte apreciat in Romania printre cei pasionati de parfumuri.
Parfumurile comercializate sunt 100% originale si provin de la 2 depozite engros din Austria si Cehia, de unde se aprovizioneaza inclusiv unele magazine traditionale.

 

Parfumio, din 2011 Vanzator Premium pe Okazii.ro

Parfumio este prezent de peste 3 ani si pe okazii.ro, in iunie 2011 a fost desemnat Vanzator Premium si si-a mentinut aceasta titulatura pana in momentul de fata. Va invitam sa vizitati si magazinul nostru de acolo, http://magazine.okazii.ro/shoppinglist/. Pana in aprilie 2013 magazinul s-a numit Parfumio, acum se numeste ShoppingList pentru ca reuneste nu doar parfumuri ci produse din mai multe categorii. Istoricul de calificative de acolo atesta seriozitatea noastra si modul in care intelegem sa ne servim clientii. Click aici pentru a vedea parerile clientilor de pe Okazii. In decembrie 2013, aveam peste 750 de calificative pozitive (click aici).

Produs comercial sigilat versus tester

Un parfum poate exista in VARIANTA COMERCIALA (invelita in folie) si/sau varianta TESTER. Testerul este practic acelasi parfum, tot ORIGINAL, are aceeasi sticla, doar ca nu are cutie comerciala ci o cutie mai simpla de tester, din carton alb si nu este sigilat.