Intrebari frecvente

Care este diferenta intre EDP, EDT si EDC adica intre apa de parfum, apa de toaleta si apa de colonie?

EDP este apa de parfum (Eau de parfum) si are in compozitie uleiuri esentiale intre 15-30%. Parfumul persista aproximativ 6-10 ore, dar in unele cazuri chiar si mai multe ore in functie de mai multe factori (piele, vremea).

EDT adica apa de toaleta (Eau de Toilette) are o concentratie mai mica de uleiuri esentiale (intre 5-17%) fata de Eau de Parfum. Se mai poate intalni pe piata sub denumirea de „Eau fraiche”.

EDC este apa de colonie si contine intre 3-5% uleiuri esentiale in compozitie diluate si in general are aproximativ 70% alcool. Persista aproximativ 2-4 ore pe piele.

 

Ce este un tester?

Privind continutul si sticla lor, testerele sunt 100% la fel ca parfumul sau apa de toaleta respectiva. Ambalajul lor este mai simplu (de obicei un carton), nesiglat si unele testere vin fara capac. Sunt vandute la un pret mai avantajos asa ca recomandam pentru cei care vreau sa economiseasca bani si doresc testerul pentru uz personal.

 

Cum se explica preturile atat de mici fata de magazinele traditionale?

  1. nu  platim chirii foarte mari pe spatiile comerciale asa cum se platesc magazinele din mall-uri
  2. nu avem cheltuieli de personal asa cum au magazinele mari de parfumuri care au si foarte multi angajati
  3. nu avem cheltuieli de marketing atat de mari precum un magazin traditional din oras
  4. nu in ultimul rand: practicam adaosuri comerciale foarte rezonabile (nu de 40-100% cum se practica in magazinele traditionale)

 

Cat timp se va simti/va persista un parfum pe mine?

Parfumurile sunt concepute pentru a dura aproximativ 4-8 ore. Pentru unele persoane poate ca parfumul va dura chiar toata ziua, iar altii trebuie sa reaplice inca o data pe piele.
Depinde in general de mai multe factori: de conditiile meteo, de PH-ul pielii, chiar si de culoarea parului. De exemplu, brunetele au o piele plina cu uleiuri naturale care permit aromelor sa dureze mai mult timp.

 

Pot sa returnez produsul cumparat?

Da cu siguranta. Pentru toate produsele vandute oferim garantia moneyback, ceea ce inseamna ca daca nu sunteti multumit de produs il puteti returna in termen de 1 saptamana de la cumparare si primiti integral inapoi contravaloare lui. Mai multe informatii: www.parfumio.ro/garantie

 

De unde stiu ca produsele sunt originale?

Lucram numai cu distribuitori oficiali care garanteaza originalitatea produselor. Din aceasta cauza putem sa oferim si noi garantie pentru a va convinge ca produsele comercializate de noi sunt originale. Dupa primirea produselor puteti sa verificati totul si daca nu credeti ca sunt originale puteti sa-l returnati.

 

Imaginile despre produse sunt conform realitatii?

In 95% din cazuri imaginile sunt comform realitatii. Uneori producatorii parfumurilor schimba designul, forma, culoarea produselor, insa continutul parfumului ramane in general acelasi.

 

Cat timp se recomanda a fi utilizat un parfum?

Termenul de valabilitate parfumurilor este diferit în funcţie de miros, de obicei variază între 12- 36 de luni dupa deschidere. Parfumul nedesfăcut, menţinut în flaconul original se va menţine caţiva ani. Recomandam sa feriti parfumul de expunerea la lumina si de temperaturi mai mici de20 C.

 

Cum sa alegem parfumul potrivit?

Este necesar sa stiti cand vreti sa folositi parfumul respectiv. De obicei in timpul zilei este recomandat folosirea apei de toaleta sau de colonie, iar seara sau la ocazii speciale o apa de parfum mai intens si cu caracter.
La fel, recomandam diferite parfumuri in functie de sezon: primavara si vara mirosuri mai fresh (citrice, aerisite), iar toamna si iarna mirosuri mai calde (dulci, chypre, orientale).